17.1. 2018 ble Feides nye innloggingsside tilgjengelig. Innloggingsflyten vil være den samme som før, men utseende endres. Den nye siden har universell utforming og er tilpasset alle typer enheter.

– Vi presenterer Dataporten og viser hvilke muligheter plattformen gir. Du vil møte mange som jobber med, eller er interessert i, fellesløsningene Feide og Dataporten.

– I mai 2018 får vi et nytt regelverk for personvern i Norge. Det gir skoleeiere nye plikter, og personene man behandler personopplysninger om, de registrerte, får nye og forsterkede rettigheter.

Feide-samlingen 9. mars tok for seg informasjonssikkerhet og den nye EU-forordningen og Feide med høyere sikkerhet. Vi takker alle deltakere og de som fulgte streamingen av møtet. Opptak fra samlingen er nå tilgjengelig på YouTube.

 

 

Takk til alle som deltok på Feide-dagen 2016. Opptak av presentasjonene på samlingen er publisert på YouTube. Følg lenkene i programmet nedenfor for å gå til presentasjonene.

PROGRAM OG OPPTAK AV PRESENTASJONER

 

 

 

 

 

Her har vi samlet opptak og presentasjoner fra administrator-samlingen som var 9 mars 2016.

 

Se filmen Feide-godkjent, hva nå?  Den tar for seg hvordan en kan jobbe med å tilrettelegge for bruk av Feide.

Stadig flere tar i bruk Feide, og det er nå til sammen 435 vertsorganisasjoner fra grunnopplæringen og høyere utdanning. 2015 var et rekordår for antall innlogginger i Feide, med en økning i grunnopplæringen på 55 % sammenlignet med året før.

 
 
norEdu v1.6 er siste versjon av Feide sitt skjema over obligatoriske og valgfrie personopplysninger som skoleeiers offisielle brukerkatalog skal og kan inneholde. Denne katalogen benyttes av alle Feide-tjenester en skoleeier har aktivert i kundeportalen for Feide. 

Senter for IKT i utdanningen har sammen med UNINETT etablert flere møteplasser for ulike Feide-aktører. Arrangementene legges fortløpende i kalenderen på feide.iktsenteret.no, der deltakere kan melde seg på. Vi ønsker velkommen til god dialog og samarbeid i 2016.
 

 

Sider